Apartmaji Drev in Bošnjak

Sobe

Opis

Apartma vključuje polno opremljeno kuhinjo, jedilnico, spalnico in toaletni pribor. Opremljen je s TV, WIFI, klimo in talnim gretjem. Na terasi je prijeten kotiček s pogledom na slaščičarno in lokalno restavracijo.

Lastnosti
Ponudba

Cena

50€ / Noč

Aktivnosti v bližini

Atrakcije

Zdraviliški dom

Med sprehodom po Dobrni na koncu kostanjeve aleje vzbudi pozornost mogočna stavba imenovana Zdraviliški dom. Na ploščadi pred njim je nekdaj stala vila Tavčar, znana že v 16. stoletju. Dokler ni bil zgrajen hotel Dobrna, danes hotel Vita, je Zdraviliški dom dominiral v topliški veduti.

Zdraviliški park

Zaradi njega mnogi ljudje obiščejo Dobrno. Poleti nas navdušuje z naravno svežino in hladom, ki je povsem nekaj drugega kakor umetne klima naprave. Je dominantna danost Dobrne, njen dragocen biser nenadomestljive naravne dediščine. Parki so podoba človekove želje, da bi urejal naravo in Dobrna je bila med prvimi zdraviliškimi kraji, ki so imeli svoj park.

Vovkov mlin

Na našem področju je včasih delovalo 29 mlinov, če prištejemo vse tiste, ki so mleli za ljudi iz Dobrne. Dolina mlinov se nahaja v Lokovini pod hribom Temnjak, kjer ob vznožju hriba priteče potok, ki je bil včasih poln vode in je v tej dolini poganjal kar 7 mlinov, ki so mleli za domače potrebe ali pa za dodatni zaslužek.

Povpraševanje